Ce oferim

Despre | Istoric | Viziune

constructii-pagitsch-bistrita3242.jpg

Constructii Civile, Industriale si Renovari

Constructii Rezidentiale si Industriale de inalta calitate. Echipa de profesionisti calificati cu vasta experienta in domeniu, pregatiti mereu pentru orice proiect. 

Pentru fiecare etapa a proiectului exista consultanta specializata, echipe calificate si muncitori cu vasta experienta in domeniu. Firma NOX Project va ofera solutii performante, eficiente si rezistente in timp. 

Obiectivul principal al echipei noastre este de a avea un standard inalt de calitate pentru orice tip de constructie civila, industriala sau proiect de renovare. 

Evoluam si ne perfectionam constant, lucrand cu materiale calitative, la un pret competitiv, totul pentru satisfactia clientului. 

Executam constructii de la zero pana la predarea la cheie! Flexibili pentru orice tip de proiect de constructii. 

Renovare, condolidare, reabilitare. Renovarile sunt lucrari importante pe care firma noastra le poate efectua cu seriozitate si profesionalism. Oferim servicii de renovari pentru orice tip de constructie: case, vile, ansambluri rezidentiale, structuri de rezistenta, spatii comericale etc. 

Viziunea noastra

Gandirea creativa, profesionalismul, actionarea eficienta si curajul de a respecta viziunea companiei ne-a adus aici. Cautam mereu extinderea si inovatia in domeniu, asta ne face cu adevarat speciali.

Constructii Case

Constructii Case

Construim case/vile la rosu sau la cheie, in functie de preferinta clientului.

Comerciale si Industriale

Comerciale si Industriale

Spatii comerciale si constructii industriale eficiente. 

Constructii Blocuri

Constructii Blocuri

Construim blocuri calitative (apartamente, birouri) la rosu sau la cheie.

Renovari si Reabilitari

Renovari si Reabilitari

Renovari pentru constructii existente (fatade, structuri, reabilitari).

pagitsch alb

Evoluam si ne perfectionam constant, lucrand cu materiale calitative, la un pret competitiv, totul pentru satisfactia clientului >> afla mai mult

Copyright NOX Project SRL

Str. Liviu Rebreanu nr.3 , Bistrita , Bistrita-Nasaud | Tel: +40 757 582 567 | e-mail: christian.salvan@pagitsch.ro

NOXproject.ro foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS si Google care asigura functionalitatea optima a website-ului. NOXproject.ro NU colecteaza date personale.